Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
lovestory201703

Ismerkedesunk Első Másfél Hónapja 2017. Január ❤️

LoveStory201703 · 1 éve
Tudod vannak emberek ( nem sok ) akiknek ez megadatik. Ez a különleges és erős szerelem és kötődés . A kémia is egyszerűen úgy működik ahogy a könyvekben olvastam ezelőtt. 
Mostmár én tudom leírni saját magam hogy igen velem is megtörtént ! 

 2017 januar - Ismerkedesunk első másfél hónapja ❤️   I. Resz 

( Nem szeretnék neveket említeni Remelem mindenki megérti. Köszönöm szépen. ) 

“  Ismerősnek jelöltem G-t  a Facebookon. 
Nagyon ügyes tehetséges zongorista akinek a zenéi mindig erős érzelmeket  keltettek bennem.  Hallgattam a zenéit, likeoltam és kommentaltam. Szerintem akkor egyikünk sem gondolta hogy egyáltalán mi beszélgetni fogunk. G rám irt január közepe vége fele pontos dátumot sajnos nem tudok mert töröltek a Fb oldalamat így nincsenek meg az üzenetek sajnos :( kérdezte ismerjük e egymást ? Nos mi úgy ismertük egymást hogy amikor gyerekek voltunk párszor voltunk együtt karate edzésen. Apukám volt az edző és én is mentem vele .
Sokszor nem találkoztunk. Ki tudja lehet már akkor volt valami a levegőben :) erre nem emlékszem. 
Tehát én vissza írtam neki hogy latasbol ismerjük egymást. Aztán ebbol az lett hogy minden nap írtunk egymásnak pár szót. Aztán a pár szóból lett több mondat. Aztán elkezdtünk telefonálni. Azt majdnem kihagytam hogy G Magyarországon el én pedig 10 éve külföldön. Tehát már eléggé kacifantos volt a dolog. A másik dolog pedig az volt hogy én akkor még együtt éltem a volt párommal akivel van egy közös kislanyunk . Megkezdődtek a mindennapos telefonálások. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz meg így a távolból is.  Egy idő után természetesen személyesen is szerettük volna megismerni egymást. Bár már olyan volt az első pár telefonálás után mintha mindig is ismertük volna egymást. Beszélgetés beszélgetést követett. Minden napomat bearanyozta hogy “vele” keltem reggel és “feküdtem “ este. Boldogságot adott nekem G . És úgy gondolom én is neki ☺️ 
Mondtam neki hogy erkezem ☺️ 
mindkettőnk részéről nagy volt az öröm. 
Vártuk az első találkozást hogy milyen is lesz valójában ☺️❤️
Izgultam nagyon . 
( folyt . Köv.  ) 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
LoveStory201703
Sziasztok , Név nélkül fogom Nektek elmesélni egy különleges szerelmi történetemet. Remelem sokan fogjatok majd olvasni az írásaimat.